Gyémánt karikagyűrű pár - sorköves - 2,0mm

349.000 Ft
Cikkszám: karikagy-sorgyemant-20mm
A komfort és a csillogás találkozása a gyémánt és arany kombinációjában. 2,0mm-es briliánsokkal, tetszőleges számban
Női karikagyűrű méret
Férfi karikagyűrű méret
Női gyűrű nemesfém színe
Férfi gyűrű nemesfém színe
Arany finomsága
Gyémántok száma
Elérhetőség:
Megrendelésre készül
 Vissza: Karikagyűrű, jegygyűrű

White & Black Wedding: Gyémánt Karikagyűrű Pár - Sorköves

 

Időtálló White & Black Ékszer saját készítésű karikagyűrű kollekciót: A komfort és a csillogás találkozása a gyémánt és arany kombinációjában. A női gyűrű megrendelhető 5-12 darab, 2,0mm átmérőjű, briliáns csiszolású gyémánttal díszítve. A speciális foglalatok rásimulnak a drágakövekre, így nem karcolnak vagy akadnak ruhába és évtizedekig megőrzik a bennük lévő drágaköveket. A férfi gyűrű elegáns féldomború profil kialakítással rendelkezik. Mindkét gyűrű 2,5mm széles, minden nap kényelmesen hordható, kérésre a férfi gyűrű rendelhető szélesebb változatban is vagy szögletes profillal. A speciális profilnak köszönhetően a gyűrű rendkívűl tartós és kényelmes valamint egy modern és letisztult külsőt nyer. Online megrendelhető jegygyűrű fazonjainkat egyedileg gyártjuk, ha valamelyik paraméter nem tetszik, a gyűrűk formáján, szélességén, felületkezelésén (fényes, mattított, szálcsiszolt) és a beléjük kerülő drágakövek méretén és típusán is változtathatsz! Keress minket személyesen, telefonon vagy online felületen keresztül árajánlatért.

Válaszd ki a megfelelő méreteket, és mi személyre szabottan maximum 3-4 hét alatt elkészítjük a karikagyűrűket! A női gyűrű kérhető 5-12 darab gyémánttal sorban díszített változatban. Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben.

Elkészítési határidő: 3-4 hét

Szélesség: 2,5mm

Ujjméret: Személyre szabott - elkészítés után méretgaranciát csak személyesen történt méretvétel esetében tudunk biztosítani. (Gyűrűméret Segédlet) - utólag és bővíthető vagy szűkíthető

Nemesfém: 14 karátos sárga, rose vagy fehér arany

Drágakövek:

  • 5-12 darab 2,0mm-es, briliáns csiszolású gyémánt (G szín, VS tisztaság, a képen 7 darab gyémánttal)


Súly összesen: körülbelül 7-11 gramm, méretektől függően

 

Egy pár gyémánt karikagyűrű ár:

  • 5 darab 2,0mm-es gyémántot tartalmazó női gyűrűvel: 349 000 Ft/pár-tól
  • 7 darab 2,0mm-es gyémántot tartalmazó női gyűrűvel: 398 000Ft/pár-tól

Hozott arany beszámítás: A készítéshez bármilyen színű 14 vagy 18 karátos hozott aranyat / törtaranyat be tudunk számolni. A készítés akár 20 000Ft/grammal kevesebb lehet! Olvasztási veszteség 10%.

A karikagyűrűk végleges ára a gyűrű méretek alapján szükséges drágakövek és nemesfémek mennyiségétől függ, és az aktuális árfolyamok szerint változhat. Rendeld meg a karikagyűrűket webshopunkon keresztül, vagy látogass meg minket személyesen üzletünkben. Bármilyen kérdéssel szívesen állunk rendelkezésedre! Elérhetőségek