Körbe köves kék gyémánt karikagyűrű pár - peremes

342.000 Ft
Cikkszám: karikagy-korbekoves-15mm-kek-peremes
Körbe köves karikagyűrű kék gyémánt és arany kombinációjában. 1,5mm-es kék briliánsokkal, peremes széllel
Női karikagyűrű méret
Férfi karikagyűrű méret
Női gyűrű típusa
Női gyűrű nemesfém színe
Férfi gyűrű nemesfém színe
Elérhetőség:
Megrendelésre készül
 Vissza: Karikagyűrű, jegygyűrű

White & Black Wedding: Körbe Köves Kék Gyémánt Karikagyűrű Pár - Peremes

 

Körbe köves karikagyűrű a White & Black Ékszer-től, perem között kövekkel: 14 karátos aranyból, opcionálisan fehér, rose vagy sárga ötvözettel. Briliáns csiszolású kék gyémántokkal, kizárólag kézzel készítjük ezeket a finom stílusú karikagyűrűket, a maximális minőség és kényelem érdekében. A körbe köves gyűrűbe a fancy kék briliánsok szorosan egymás mellé vannak foglalva. A női, köves karikagyűrű szélét vékony perem díszíti, mely a 1,5mm-es átmérőjű kék brilleket védi. A kék gyémántok természetes eredetűek, azonban színüket mesterséges eljárással nyerik. A női gyűrű szélessége 2,1mm. A női gyűrű párja egy enyhén domború felülettel rendelkező férfi karikagyűrű 2,5mm-es szélességben, de kérhető tetszőleges szélességben is. A női gyűrű kétféle változatban rendelhető: teljesen körbe köves vagy utólag is bővíthető/szűkíthető változatban. A különbség, hogy az állítható változat alsó részén 4-5 drágakő kimarad, így szükség esetén itt toldható/szűkíthető a gyűrű. Online megrendelhető jegygyűrű fazonjainkat egyedileg gyártjuk, ha valamelyik paraméter nem tetszik, a gyűrűk formáján, szélességén, felületkezelésén (fényes, mattított, szálcsiszolt) és a beléjük kerülő drágakövek méretén és típusán is változtathatsz! Keress minket személyesen, telefonon vagy online felületen keresztül árajánlatért.

Válaszd ki a megfelelő méreteket és színváltozatokat, mi személyre szabottan maximum 3-4 hét alatt elkészítjük a karikagyűrűket! Ha nem vagy biztos az ujjméretekben, budapesti üzletünkben szívesen segítünk méretvételben.

Elkészítési határidő: 3-4 hét

Ujjméret: Személyre szabott - elkészítés után méretgaranciát csak személyesen történt méretvétel esetében tudunk biztosítani. (Gyűrűméret Segédlet)

Nemesfém: 14 karátos fehér, rose vagy sárga arany, igény szerint fekete ródium bevonattal

Drágakövek:

  • Mérettől függően 18-34 darab 1,5mm-es, briliáns csiszolású kék gyémánt (Vs-SI1 tisztaság, összesen körülbelül 0,3-0,6 karát)


Súly összesen:
 körülbelül 5-9 gramm, méretektől függően

 

Egy pár kék gyémánt karikagyűrű ár:

  • 14 karátos fehéraranyból, utólag állítható női gyűrűvel: 342 000 Ft/pár-tól
  • 14 karátos fehéraranyból, teljesen körbe köves női gyűrűvel: 387 500Ft/pár-tól

Hozott arany beszámítás: A készítéshez bármilyen színű 14 vagy 18 karátos hozott aranyat / törtaranyat be tudunk számolni. A készítés akár 20 000Ft/grammal kevesebb lehet! Olvasztási veszteség 10%.

A karikagyűrűk végleges ára a gyűrű méretek alapján szükséges drágakövek és nemesfémek mennyiségétől függ, és az aktuális árfolyamok szerint változhat. Rendeld meg a karikagyűrűket webshopunkon keresztül, vagy látogass meg minket személyesen üzletünkben. Bármilyen kérdéssel szívesen állunk rendelkezésedre! Elérhetőségek