Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

LIKO ékszer kollekciók LIKO ékszer kollekciók

LIKO ékszer kollekciók

Koós Lili klasszikus ékszerek tervezőjeként a legnemesebb anyagokkal, drágakövekkel dolgozik, ám karrierjét nem pusztán a szakmaiságra és tapasztalataira építi, hanem alapos üzleti tudással a háta mögött vágott neki hazai és nemzetközi karrierje kialakításának.

 

Annak a generációnak a képviselője, akik tudván, hogy a tehetség önmagában nem elegendő az érvényesüléshez, már az iskolaválasztásnál felismerték a későbbi célokhoz vezető út fontosságát.

Szakmai irányultsága nem meglepő; hiszen egész gyerekkorát a családi aranyműves műhelyben töltötte, játékszerei valódi drágakövek, gyöngyök és csillogó nemesfémek voltak, ám mindez mit sem ért volna, ha a szerencsés adottsághoz nem párosul példás tudatosság is.

LiKo Amphora
LIKO AMPHORA

Lili már iskolás korában a családi vállalkozásban dolgozik, tanul és egy új kollekció megalkotásával ki is próbálja magát.

A nemzetközi berkekben is neves iskolák elvégzése mellett folyamatos, szűnni nem akaró lelkesedéssel látogatja a különböző ékszerkészítő manufaktúrákat, tanulja a gyakorlati fortélyokat, hogy aztán tanulmányai végeztével 2011-ben a Liko Earth nevet viselő első saját kollekciójával lépjen színre.

Ezt követi a 2012-es Fierce, az idei év pedig már két új kollekciót hoz.

A 2013-as év pedig a Verdi Opera Story és a LiKo Amphora darabjainak éve, melyekkel Koós Lili valóban meg tudta mutatni, mire is képes.

Annak dacára, hogy szakmai tudását külföldön gyarapította a tervezőnő fontosnak tartja, hogy hazai terepen is kamatoztassa a tanultakat. A nemzetközi tapasztalatszerzést követően éppen azért választotta ismét Magyarországot bázisának, mert úgy gondolja, hogy itthon nagy szükség van a fiatal tervezőkre, hogy a hazai divatszakma fejlődhessen.

 Vásárlás

 

A tervező ékszerei

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 5 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció