Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

W & B Rose gold ékszerek W & B Rose gold ékszerek

Rosegold ékszerek a White & Black Ékszer-től

Ha aranyról esik szó, legtöbben a sárga színre asszociálnak, azonban a divat és a technológia változásának köszönhetően ma már az ékszertervezők sokkal inkább a fehér aranyat preferálják, és egyre nagyobb teret nyer a vöröses vagy rózsaszín árnyalatú arany ötvözet is. Bár a készítéséhez az eljárás már régóta létezik, új fantázianéven (rosegold) népszerűsége egyre inkább csak növekszik, új 'színt' hozva az ékszerek világába.

A fehér arany népszerűségét semleges színe praktikusságának köszönheti, mivel egyaránt sokkal szélesebb körben párosítható egyéb színekkel és divatkiegészítőkkel, másik oldalon pedig szinte bármilyen drágakő a legtermészetesebb színében tud benne csillogni. Ez leginkább a gyémántoknál szembetűnő, mivel egy gyémánt akkor mutatja legjobban fénytörő képességét, ha minél kevesebb színt tartalmaz. Ettől függetlenül a fehér (vagyis színtelen) gyémántok rosegold-ban is gyönyörűen csillognak

rosegold eljegyzesi gyuruk
White & Black eljegyzési gyűrűk rosegold-ból, gyémántokkal

A fehér arannyal szemben a rózsaszín arany egy erősebb karakterrel rendelkezik, kifejezetten tüzes megjelenést kölcsönöz a belőle készült ékszereknek. Ezt a tüzességet pedig még inkább fokozza a megfelelő drágakőpárosítás. Például az ötvözet még jobban kiemeli egy vörös rubin, gránát vagy rózsaszín zafír egyedi tulajdonságait, a kő még jobban 'izzik' a vörös foglalatban.

Fontos még megjegyezni, hogy a rózsaszín aranyból ugyanúgy 14 és 18 karátos változat létezik, mint a sárga és fehér aranyból, tehát a nemesfémtartalom minden esetben megegyezik, csak más fémekkel, más arányokban kerül ötvözésre. Tévhitekkel ellentétben a valódi rózsaszín arany nem veszti el idővel a színét, és nem is puhább, mint az azonos finomságú sárga vagy fehér arany, valamint értéke is egyezik azokéval.

 Vásárlás

 

Válogatás:

Az összes rosegold-ból készült ékszerünket megtekintheted gyémánt ékszer kollekcióink közt:

Gyémánt Gyűrűk

Gyémánt Fülbevalók

Gyémánt Nyakláncok és Medálok

Gyémánt Karkötők

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 25 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

25 000Ft alatt Magyarország területére 1 500Ft

Európai úniós országba 5 000Ft

Utánvétel +900 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció