Kosár

Itt szűrhetsz kategóriák szerint:

Ha nem kell a konfekció: fülbevaló készítés, egyedi fülbevaló Ha nem kell a konfekció: fülbevaló készítés, egyedi fülbevaló

Ha nem kell a konfekció: fülbevaló készítés, egyedi fülbevaló

Megálmodtál egy fülbevalót, ám sehol se találod?

Minden nő szereti a csodás ékszereket. Nyaklánc, karkötő, fülbevaló - mind-mind arra rendeltettek, hogy kiemeljék a hölgyek szépségét, örömet okozzanak nekik, és, ha ez lehetséges, még különlegesebbé tegye őket.

Mivel ilyen fontos, és különleges feladatot látnak el, természetes, hogy gyakran álmodozunk róluk, sőt, sokszor egészen részletesen elképzeljük, milyen fülbevalót szeretnénk. Ám - és ez főleg akkor jellemző, ha egy különlegesebb fülbevalóra vágysz- nehéz megtalálni a tökéletes ékszert. Ilyenkor az emberek a legtöbbször megelégednek egy hasonló darabbal, ám ez nem jó.

A probléma megoldása: fülbevaló készítés!

Cégünk örömmel vállalja az álmaid megvalósítását, és a fülbevaló készítés egy olyan magas színvonalára képes, amely egészen egyedülálló. Képzeld csak el, mennyire le lesznek majd nyűgözve barátaid, szeretteid, amikor megpillantják az egyedi, saját ötlet alapján elkészített ékszereidet! Az általunk megalkotott egyedi fülbevalók még különlegesebbé, felejthetetlenné tehetik megjelenésedet, vagy, ha ajándékba szánod, még nagyobb örömet okozhatsz ezzel párodnak!

Ha szeretnél többet megtudni az egyedi fülbevaló rendelésről, kattints ide...

Nem tudod még, milyen egyedi fülbevalók lennének a tökéletes ajándékok?

Azzal már tisztában vagy, hogy valamilyen stílusos, egyedi fülbevalók lennének a tökéletes ajándékok a párod, vagy valamelyik családtagod számára, de nem tudsz választani? Nem csoda, hiszen olyan sokféle, gyönyörű opció közül válogathatsz: fehérarany fülbevaló, rozéarany fülbevaló, gyöngy fülbevaló, rubin fülbevaló, és gyémánt fülbevaló… ráadásul az egyik lehetőség nem zárja ki a másikat, hiszen ha a saját elképzelésed szerint készíttetsz ékszereket, semmi nem szab határt a lehetőségeknek.

Ha elmondod nekünk, körülbelül mik az elképzeléseid, szakképzett kollégáink segítenek a konkrét döntések meghozásában, és megalkotják a varázslatot, és garantáljuk, hogy általunk létrehozott egyedi fülbevalók minden részlete sugározni fogja az ajándékozott iránt érzett szereteted, és tiszteleted.

Az egyedi fülbevalók készítésének részleteiért kattints ide...

 

White & Black Ékszer - Yahalom Kft. Üzlet: XIII. Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Egyedi, különleges, exkluzív. A White & Black gyémánt ékszer kollekció csakis egyedi, kézzel készült ékszerekből áll, kizárólag a legszebb valódi drágakövekkel díszítve. Célunk magyar és nemzetközi ékszertervezők gyémánt, gyöngy és drágaköves arany ékszereinek forgalmazása, valamint egyedi ékszerek személyre szabott elkészítése a lehető legmagasabb minőségben. Alapítva: 1998

ÜZLETÜNKSzemélyes átvétel

White & Black Ékszer Üzlet

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/B.

Nyitvatartás:

H: 10:00-18:00
K: 10:00-15:00
Sz: 10:00-18:00
Cs: 10:00-18:00
P: 10:00-18:00
Sz: 10:00-14:00

Telefon:

06-1-210-5624
06-30-416-7365

Kollekciók Fedezd fel termékeinket és szolgáltatásainkat.

SZÁLLÍTÁSBiztosított csomagküldés DPD futárral

ingyenes szállítás

Minden 15 000Ft feletti online vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére

15 000Ft alatt Magyarország területére 1 000Ft

Európai úniós országba 5 000Ft

Utánvétel +500 Ft

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció